Здравейте, уважаема медия. Редовно следа вашия сайт, който наистина е

...
Здравейте, уважаема медия. Редовно следа вашия сайт, който наистина е
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Полицаите, вместо да дремят в колите с камера на автоснимачка, да сложат жилетките и да поработят

Здравейте, уважаема медия. Редовно диря вашия уебсайт, който в действителност е едно от най-хубавите места за бързо осведомление какво се случва в града и покрайнината. Вероятно имате доста други сходни сигнали, само че въпреки всичко ще се включа и аз ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И продължава:

" Става въпрос за входовете на града - Скобелева майка откъм автомагистралата, кръговото на Пазарджишко и " Пещерско ". В частност Скобата бих желал да споделя, че вечер след 17:00 часа задръстването е просто кошмарно. Да, разбираме, че при плана на тази детелина/полудетелина някой доста крепко се е издънил, само че най-малко ръководещите да поемам отговорност и да обезпечат по-безопасно и бързо прибиране по домовете ни.

Дали ще измислят нова регулация със знаци, или ще сложат регулировчик (в София съвсем постоянно в час пик има такива на вход/изходите). Нашите служители на реда, вместо да дремят в колите с камера на автоснимачка, да сложат жилетките и да поработят малко. Задръстването постоянно стартира преди надлеза за Скутаре... Надявам се да дадете повече публичност на този проблем. Отидете, заснемете защо става дума. Това не е обикновено. Благодаря авансово от всички пострадали жители! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР