Здравейте! Неотдавна прекарах един уикенд на българското Черноморие, и бих

...
Здравейте! Неотдавна прекарах един уикенд на българското Черноморие, и бих
Коментари Харесай

Нашенка: Приятна почивка по родното Черноморие е напълно възможна!


" Здравейте! Неотдавна прекарах един уикенд на българското Черноморие, и бих желала да опиша за него. За почивката си - събота и неделя, избрахме Равда. По мои усещания, цените са налични, а личния състав - общителен. Нощувахме в хотел, и за разлика от предходни години, нямаше драма с паркирането на автомобила.

Това, на което ясно станах очевидец обаче - имаше доста магазини и пространства, които бяха затворени, други имаха надпис " Дава се чартърен! ". Вечерно време кръчмите напълно не бяха цялостни, само че не бих споделила и че е слаба посещаемостта.

За своя изненада обаче, два дни не чух непозната тирада на плажа. Както свободната зона, по този начин и платената, бяха заети напълно от българи - най-вече младежи или фамилии с деца сред 1 и 14-годишни.

В прилежащия Несебър обаче, ситуацята бе напълно друга. Пълен плаж, най-вече чужденци, кръчми и питейни заведения, работещи съвсем на максимума на потенциала си.

Пиша това, с цел да обърна внимание, че всеки самичък избира къде да кара почивката си. Има много отрицателни отзиви за обслужването и качеството на услугата по нашето море, само че аз бих заключила, че приятна и налична отмора по родното Черноморие е напълно допустима!

ПС: Снимката е направена рано заран, час по-късно плажът беше цялостен. "

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща [email protected], на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР