Здравейте!!! Казвам се Венци и съм белинохолик. Чудите се какво е това

...
Здравейте!!!
Казвам се Венци и съм белинохолик.
Чудите се какво е това
Коментари Харесай

Белла Белина |

Здравейте!!!

Казвам се Венци и съм белинохолик.

Чудите се какво е това ли?

Това е тип алкохолизъм. Само че, до момента в който вие льокате ракия, уиски и каквото там се сетите, аз сръбвам глътка белина. Даже освен една глътка. Стигал съм до 3 литра и половина за денонощие...

Как се стигна до това ли? Ето в този момент ще ви опиша.

Преди няколко години се чудех какво да върша с живота си. Бях комплициран, имах проблеми. И тогава за първи път открих суровоядството.
Попаднах на групата „ Сурови хора сурово месо ядат “, която бе водена от гуруто на суровата мръвка доцент Кокалова.

Така започнах да хапвам сурово говеждо. После последователно прекосих към суровото свинско, суровия дивеч.

Тъкмо нашата група набра скорост и започнахме да усещаме резултата от яденето на сурова мръвка, международната здравна мафия изпрати варианта на птичия грип.

И започнаха да ни преследват!

И да ни изясняват, че който нагъва сурова кокошка, ще се разболее. Даже убиха няколко от нас преднамерено, а след това го показаха като гибел от птичи грип.

Под угрозата да попадна в пандиза поради убежденията си, взех решение да намеря нов смисъл в живота си.

И го открих в нова група. В която лекуваха всички телесни и душевни неволи със прекъсване на приема на всевъзможни течности за най-малко седмица.

Групата „ Не на водата “ осмисли живота ми. Започнах, сходно на сътрудниците, да се възпирам от банкет на течности. Първо не пиех два дни. После четири. После пет. Два пъти принудително ме вкарваха в болница и ме слагаха на системи, само че не можаха да прекършат волята ми да се пречистя посредством отвод от течности.

Знаете ли какво стана след това? После админът на групата умря. Казаха, че починал от дехидратация! Глупости! Уби го фармацевтичната мафия, масоните, рептилите и розенкройцерите.

През цялото време, до момента в който бях член на тези групи, се усещах чудесно. Е, влязох няколко пъти в болница, един път в психиатрия и роднините ми се пробваха да ме убедят да си направя лоботомия. Но аз бях твърдо решен да ходя по пътя на различното здраве!

И по този начин попаднах на групата с лечебните клизми!

Това стана около едно просветление. Стоях уединен на системи в Пета градска, откакто бях пречистил организма си със седемдневно самоограничение от течности. И тогава, до момента в който скучаех, нагизден с игли и физиологичен разтвор, видях видео на Цеци Клизмата!

Тутакси концепцията ми се промени! И започнах да членувам в групите за лечебни клизми!

Сутрин, обед, вечер, нощем – по 12 до 20 клизми дневно. Чрез клизмите лекувах освен тялото, само че и душата си.

Само че тъкмо тогава, когато бяхме на път да победим международната здравна мафия, се появиха следи от самолети по небето. И се оказа, че това са следи от кеймтрейлс. Поне по този начин прочетох от страницата на групата „ Не на химическия пневмонит “.

След това гълъбите започнаха да умират един по един. Или най-малко по този начин прочетох в групата “Stop 5G ”.

И по този начин в един ден се оказа, че иде нова заплаха за здравето ни. Неизвестен китайски вирус, който не може да се лекува.

Така аз започнах да диря нови съидейници. И попаднах на група, която отвори очите ми!

Група за лекуване с белина!

В групата ясно се виждаха доказателства за лечебните свойства на белината от световноизвестни учени, които обаче няма да загатвам, с цел да не изложа живота им на заплаха.

И по този начин започнах да пия белина.

В началото ми беше мъчно. Но какъв брой да е сложна тая белина за човек, който е пил менте ракия и уиски от цар Киро.

Белината промени всичко. Когато отпиех глътка дезинфектант, мозъкът ми се избистряше, усещах се мощен и най-важното – чист от вътрешната страна и извън.

Влизах най-малко пет пъти в токсикологията в Пирогов. Но не по свое предпочитание! Просто околните ми, които се оказаха прислужници на Сорос, се опитваха да ме откажат от белината.

Но това не стана!

Аз продължих да пия белина. И по този начин последователно усетих, че се вманиачвам.

Днес денят ми стартира с чаша топла белина. След това троша няколко бисквитки от лимец в купа с белина, подсладена със стевия и билки.

На обяд похапвам чорба от белина и пащърнак.

И по този начин минава денят ми.

Разказах ви в резюме за себе си. И моля към вас: Пречистете се! Не вярвайте на СЗО, РЗИ и БДЖ!

Не вярвайте на тези, които се пробват да отклонят свободната ви воля!

ПрецЕняйте си и никак да не ви пука!

Знаете ли, че Бела Барток, Винченцо Белини , групата „ Бйело Дугме “ и Александър Беляев са кръстени на чудодейната течност.

Да не мислите, че това е SLO4AENOS???
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР