Здрава и добре изглеждаща майка почина, докато почиваше на о-в

...
Здрава и добре изглеждаща майка почина, докато почиваше на о-в
Коментари Харесай

Млада майка почина, след като яде сурово пиле на почивка в Гърция

Здрава и добре изглеждаща майка умря, до момента в който почиваше на о-в Корфу в Гърция със фамилията си и яде сурово пиле. Натали Раунсли, на 37 години, била на отмора със брачна половинка си Стюарт и двамата им синове, когато била изумена от хранително отравяне, написа "Дейли Мейл ".
Пред съд в Лондон стана ясно, че Натали се влошила бързо единствено 36 часа след консумирането на пилето в хотелски ресторант. Здравата жена, тренираща триатлон умира, откакто кръвни съсиреци се образували по цялото й тяло и блокирали съдовете.
Съпругът й Стюарт Раунсли сподели, че Натали е кървяла от всеки отвор в болничното легло в Корфу.
Опечаленият мъж споделя: "Хотелът имаше два или три ресторанта. Беше бюфет, ние всички бяхме дружно. Момчетата ядоха същото като мен - паста, самун и салами. Натали си взе изцяло друга вечеря, състояща се от пиле, салата, скариди и зеленчуци. Вече бяхме на масата, когато Натали се върна с храната си. Тя стартира да яде и, до момента в който разрязваше пилето, от него изтече блестящо алена кръв. Казах й, че е сурово. Тя стана и взе друго парче и се върна и го изяде. Жена ми хапна единствено няколко хапки от първото парче пиле ".
Съпругът на Натали споделя, че жена му се е оплакала, че вечерта не се усеща добре, само че не е споделила нищо съответно за това дали се усеща болна. Той се събудил в 3 часа, когато Натали стартира да повръща в банята на хотела. Докторът дошъл към 7 часа. След като дал диагноза гастроентерит, той споделил на мъжа й, че той и децата би трябвало да бъдат настрана от нея. Стюарт завел синовете на закуска, а след това ги завел на плуване. В 11 часа се върнал да ревизира Натали, която към момента се чувствала доста зле го и помолила да я заведе на доктор, с цел да получи повече помощ.
Жената била призната в болница в Корфу, където по-късно умряла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР