Здрав тийнейджър от английския град Дъкинфийлд, окръг Голям Манчестър, рязко

...
Здрав тийнейджър от английския град Дъкинфийлд, окръг Голям Манчестър, рязко
Коментари Харесай

17-годишен младеж рязко обърна глава и почина

Здрав младеж от британския град Дъкинфийлд, окръг Голям Манчестър, внезапно обърнал глава. Няколко дни по-късно той умрял, написа zdrave.to.

17-годишният кадет Бен Литълуд не се оплаквал от проблеми със здравето, не пиел алкохол и не пушел.

На 3 април той се върнал от учебно заведение у дома, за да се грижи за дребната си сестра, а майка му Вики Брокълхърст отишла на работа. По-късно тя видяла пропуснато повикване от сина си и му върнала позвъняване, само че момчето не вдигнало телефона.

Жената почувствала, че нещо се е случило, взела отпуск от работа и се прибрала у дома. Тя намерила сина си да лежи на пода в кухнята. Наблизо лежала обърната купа за кучешка храна. 2-годишната сестра на момчето седяла в кухнята. Жената предположила, че Бен се спънал в купата, паднал и блъснал главата си.

Тийнейджърът бил хоспитализиран в отделението за интензивно лекуване. Лекарите му направили кръвен тест. Поради младата възраст на пациента, медиците не могли четири дни да заподозрат, че младежът е получил инсулт.

Явно Бен рязко обърнал главата си, което довело до скъсване на артерията и кръвен съсирек ударил мозъка му. Един от лекарите отбелязва, че не се е срещал с сходен случай през своята 12-годишна практика.

Осем дни след хоспитализацията тийнейджърът починал. Анализите демонстрират, че той умрял в резултат на тромбоза на гръбначна артерия от исхемичен инсулт./ zdrave.to

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР