Здрав дух в здраво тяло.Тази сентенция е движеща в мисленето

...
Здрав дух в здраво тяло.Тази сентенция е движеща в мисленето
Коментари Харесай

Как бягането промени Рони О'Съливън

Здрав дух в крепко тяло.

Тази поговорка е движеща в мисленето на огромния снукър състезател Рони О’Съливън. Англичанинът следва съвета на татко си и е издигнал на респект дейния метод на живот.

За О’Съливън бягането се е трансформирало в вяра. Той споделя пред Runner`s World, че първоначално не му е допадало, само че спортът последователно му е оказал помощ да стане по-добър вид на себе си.

" Бягането направи нещата, които са значими за мен – фамилията ми, връзките и снукъра, доста по-стабилни. Забелязах, че не съм толкоз ленив и го нямаше това лутане. Бягането ме накара да се усещам доста по-добре към себе си, което е добре за всички към мен ", споделя О’Съливън.

За него съвършеният ден стартира с тичане. Движението даже му работи пристрастяващо и е имало миг, в който е желал да стане толкоз добър, колкото и в снукъра. Разказва, че бягането му оказва помощ да усъвършенства доста играта си в снукъра.

 Как бягането промени Рони О'Съливън
© Associated Press

През март О’Съливън още веднъж оглави ранглистата, като го направи на 44 години. Това го трансформира в най-възрастния състезател с сходно достижение, а към триумфите му могат да се прибавят и 36 ранкинг трофеи.

О’Съливън споделя, че пътят му в бягането стартира през 2013 година За миг стопира да го прави, когато татко му влиза в пандиза поради ликвидиране, само че спортът и придвижването му оказват помощ да се върне в огромната игра и да преодолее психологическия удар. Запазил хъса си, англичанинът желае постоянно да е първи.

" Бягането ме сграбчи. Но не ми пука, тъй като то е нещо хубаво. Не ви прави усещане за такива неща, когато ви обсебят. Какво друго бихте правили с живота си – да седите в близост и да дебелеете ", споделя англичанинът.

Той обича да бяга отвън обитаемоте места, където е надалеч от трафика. Предпочита да бяга в гори, където няма хора, коли или газове.

" Веднъж даже носих слушалки към половин час, само че ги изхвърлих, тъй като беше унищожително за мен. Красотата да бъдеш на открито е, че си надалеч от технологиите ", добавя О’Съливън.

С доста снукър маратони в професионалната си кариера в този момент в полезрението му е да пробяга маратон с краката си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР