„ЗД Евроинс” АД получи поредното признание за своята корпоративна социална

...
„ЗД Евроинс” АД получи поредното признание за своята корпоративна социална
Коментари Харесай

Евроинс с първо място в категория „Благотворителна инициатива” в конкурса b2b Media Awards 2020

„ ЗД Евроинс” АД получи следващото самопризнание за своята корпоративна обществена отговорност по време на състезанието b2b Media Awards, който се организира на 02.07. 2020 година в Nova Art Space.

Компанията завоюва първото място в категорията „ Благотворителна инициатива”. Отличието е за подаяние на 100 бр антидекубитални дюшеци вид „ MediCare AD120P” за потребностите на лежащо заболели пълнолетни лица и деца настанени в центрове за настаняване от фамилен вид на територията на община Белоградчик.

Останалите кандидати в категория „ Благотворителна инициатива” в състезанието b2b Media Awards 2020 бяха „ Kaufland България”, класирани на второ място и „ ЗЕАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД, заели третото място.

„ Изключително горда съм, че напъните, които поставяме, не остават незабелязани. Тази премия е за целия ни екип и тя ни дава по-голяма убеденост да продължаваме да вършим положително. Искам да изкажа специфични благодарности на сътрудника Явор Костадинов, основен специалист в „ ЗД Евроинс” АД, който работи неуморно дни наред, с цел да можем да осъществяваме това дарение” показа по време на церемонията Десислава Еленкова, управител „ Маркетинг и комуникации” в „ ЗД Евроинс” АД.

Шестото издание на b2b Media Awards се организира в изискванията на непредвидени усложнения за бизнеса и обществото. Тази година състезанието отличи потвърдено най-хубавите бизнесмени, най-иновативните компании, най-устойчивите стратегии за employer branding, както и обществено - виновни акции в отговор на рецесията COVID-19, употребяващи новаторско мислене за реализиране на значими резултати.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР