ЗД Евроинс АД получи поредно признание за своята корпоративна социална

...
ЗД Евроинс АД получи поредно признание за своята корпоративна социална
Коментари Харесай

Евроинс с две отличия в конкурса „b2b Media Awards 2021”

„ ЗД Евроинс ” АД получи следващо самопризнание за своята корпоративна обществена отговорност по време на 7-то издание на състезанието b2b Media Awards, който се организира на 14.07.2021г в частно приблизително учебно заведение “Свети Георги ”.

Компанията бе отличена с награди в категория „ Благотворителна самодейност ” и в категория „ Социално-отговорна акция на годината (CSR кампания) ”.

Двете награди са самопризнание за корпоративната обществена отговорност  на дружеството през годината. „ ЗД Евроинс ” АД завоюва първо  място в категория „ Благотворителна самодейност ” за обезпечаване на средства за рехабилитационен  лагер на  деца лишени от наставнически грижи  пребиваващи в „ Комплекс за обществени услуги за деца с увреждания ”, гр. Долня Баня. Компанията завоюва трето място  в категория „ Социално-отговорна акция на годината (CSR кампания) ” за поддръжка провеждането на народен конкурс „ Млад благотворител ” взаимно с фондация „ Благотворител ”. „ Млад благотворител ” е конкурс за благотворителни начинания с присъединяване на  възпитаници от 7-ми до 12-ти клас. Целта на състезанието е младежите да се възпитават да бъдат съпричастни, като биват подтиквани да основават и осъществят планове за доброволчески дела, с които могат персонално да допринесат за положителното на обществото. Класираните на първите три места проекти  получават финансиране за реализация. В " Млад Благотворител " 2021-ва година участваха над 250 възпитаници от цялата страна.

„ Изключително горда съм, че напъните, които поставяме за обществото и най-много за децата на България са забележими, и биват оценени. На децата лишени от наставнически грижи се опитваме да помогнем да имат малко по–добър живот, а на децата участващи в народен конкурс „ Млад Благотворител ” да осъществят плановете си и по този начин да подобрят средата, в която живеят и учат. Тези награди са за целия ни екип и те ни дават убеденост да продължаваме да вършим положително - показа по време на церемонията Десислава Еленкова,  мениджър „ Маркетинг и връзки ” в „ ЗД Евроинс ” АД.

 „ b2b Media Awards 202021 ”  се организира за седма  поредна година и има за цел да отличи най-хубавите бизнесмени, най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и обществено - виновни акции, употребяващи новаторско мислене за реализиране на значими резултати.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР