збраният за президент на САЩ Джо получи лека фрактура на

...
збраният за президент на САЩ Джо получи лека фрактура на
Коментари Харесай

Джо Байдън се нарани, играел с Мейджър

збраният за президент на Съединени американски щати Джо получи лека фрактура на дясното ходило, откакто се подхлъзнал и паднал, до момента в който си играел с едно от кучетата си, заяви неговият персонален доктор.

По-рано през вчерашния ден офисът на заяви, че случаят станал в събота и 78-годишният демократ посетил през вчерашния ден ортопед в Нюарк, щата Делауер. Първоначално персоналния му доктор Кевин О'Конър съобщи, че е получил навехване на десния гален. Рентгенови фотоси демонстрираха, че няма очевидно строшаване, само че той беше подложен на в допълнение проучване посредством скенер, с цел да се реши тъкмо положението на пострадването. Компютърната томография удостовери неголеми пукнатини в страничните и междинните клиновидни кости, които са в средата на стъпалото, посочи по-късно лекарят в друго официално съобщение, оповестено от пресслужбата на демократа. Той добави, че евентуално ще би трябвало да носи ортопедична обувка няколко седмици.

се наранил, когато играел с кучето Мейджър, една от двете немски овчарки на семействотото му, отбелязва АП. Мейджър беше осиновена от семейство от подслон в щата Делауеър през 2018 година. Първото им куче, Чамп, е взето от разплодник след изборите през 2008 година. Джо и брачната половинка му Джил обявиха, че ще вземат и двете си кучета в Белия дом, и възнамеряват също да си вземат и котка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР