заяви, че ще позволи на индийските потребители да избират странични

...
заяви, че ще позволи на индийските потребители да избират странични
Коментари Харесай

Принудиха Google да премахне ограниченията за потребителите в Индия

съобщи, че ще разреши на индийските консуматори да избират странични способи на заплащане и ще им даде опция да избират търсачка по дифолт. По-рано компанията получи санкция от 161 милиона $.

За това оповестява Al Jazeera.

" Внедряването на тези промени в екосистемата ще бъде комплициран развой и ще изисква обилни старания от наша страна, и в доста случаи обилни старания от страна на сътрудниците ", се споделя в известието на Гугъл.

Миналата седмица Върховният съд на страната удостовери антимонополните правила, като отхвърли митинга на Гугъл против решението на Комисията по конкуренция на (CCI), в което се показва, че компанията злоупотребява с позицията си на пазара, и й подреди да промени методите за разпространение на системата Android в страната.

През октомври предходната година CCI постанови, че Гугъл е употребила господстващото си състояние на Android и й подреди да отстрани рестриктивните мерки за производителите на устройства, в това число тези, свързани с авансово конфигурираните приложения и изключителността на търсачката....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР