Завръщането на Pussycat Dolls се превърна в една от най-коментираните

...
Завръщането на Pussycat Dolls се превърна в една от най-коментираните
Коментари Харесай

Защо Pussycat Dolls са благодарни на Джей Ло

Завръщането на Pussycat Dolls се трансформира в една от най-коментираните тематики в международния шоубизнес в последните седмици. Дамите провокираха доста мнения с държанието си, което е даже по-провокативно от преди, когато бяха на върха на славата.

А в този момент нe липсват изказванията, че малко им е минало времето да се обличат и държат по този метод , тъй като към този момент не сa първа младост. Отговор на тях даде Джесика Сута в изявлението си за The Daily Telegraph.

Според нея, в този момент музикалната сцена е доста по-различна от преди няколко години. Имаме Дженифър Лопес, която е на 50, само че наподобява по-невероятно от всеки път. Имаме и Lizzo, която е образец за любовта към себе си и това да сe приемаш подобен, какъвто си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Яну 25, 2020 в 2:36 PST

Това кара Сута да мисли, че в този момент има доста по-голяма последователност. Просто е нова епоха, в която няма правила . Затова и Pussycat Dolls не се усещат, като че ли са ги нарушили.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от THE PUSSYCAT DOLLS (@pussycatdolls) на Мар 6, 2020 в 3:43 PST

Наскоро и Никол Шерцингер направи сходен коментар. Според нея, в случай че има вярно време да бъдеш провокативен , то това е когато към този момент си зрял, приемаш себе си и се чувстваш убеден в кожата си. А вдъхновяващата убеденост и мощ постоянно сa били посланието на Pussycat Dolls към техните почитатели.
 Никол Шерцингер, Pussycat Dolls, Fault и новият брой на списанието
Никол Шерцингер и Pussycat Dolls разголват душа и тяло

Момичетата на корицата на новия брой на списание Fault

Според различен член на женската група - Кимбърли Уайт, феминистките постоянно ги подлагат на критика за провокативното държание, тъй като не ги схващат вярно . А в действителност и това е форма на феминизъм, единствено че по-различна...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР