Завръщането на култовата игра Стани богат, но този път по

...
Завръщането на култовата игра Стани богат, но този път по
Коментари Харесай

Джаро ще води новия `Стани богат` по БНТ, пада `Шоуто на Канала`

Завръщането на паметната игра " Стани богат ", само че този път по Българска национална телевизия, ще е на 1 април, оповестиха от националната телевизия.

Медията пази в загадка името на новия водещ, само че OFFNews научи, че това ще е артистът Михаил Билалов, който изигра Джаро в хитовия сериал на Българска национална телевизия " Под прикритие ". Телевизията се е спряла на него след серия прослушвания. 

Голямата премия още веднъж ще е 100 000 лв. - сума, която нито един участник в историята на предаването не съумя да завоюва. Единственият дал отговор на въпрос за 100 000 лв. бе дисквалифициран

Над 3000 души към този момент са декларирали предпочитание да участват в играта. 

Шоуто ще се излъчва всеки работен ден от 19 часа и ще е с дълготрайност 50 минути - до началото на Лека само че, деца ".

„ Стани богат “ ще се завърне с класическата скица на играта – 15 въпроса и добре познатите три жокера („ 50/50 “, „ Помощ от публиката “ и „ Обади се на другар “). Голямата премия, за която участниците ще се състезават, е 100 000 лв., а сигурните суми остават 500 лева (на 5-и въпрос) и 2 500 лева (на 10-и въпрос).

От Българска национална телевизия държат до деня на премиерното издание името на новия водещ да остане в загадка. Вече стана ясно, че Ники Кънчев няма да води играта, защото е лице на Нова телевизия. 

От април предстоят по-сериозни промени в програмата на малкия екран, които ще бъдат анонсиране всеки миг. Една от тях е, че пада дългогодишното " Шоу на Канала ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР