Завръщането на футбола и възобновяването на футболните първенства може да

...
Завръщането на футбола и възобновяването на футболните първенства може да
Коментари Харесай

Обновената Фентъзи Футбол лига на Palms Bet отново привлича вниманието

Завръщането на футбола и възобновяването на футболните шампионати може да даде мощно начало на всеки състезателен почитател. В момента даже се намираме в трансферен прозорец, затова всеки ентусиаст се надява, че мениджърът на обичания тим най-сетне ще успее да притегли верните хора за един още по-добър футболен сезон. За жал мениджърите рядко слушат почитателите, когато пристигна въпрос за селекция.
Тук се намесва политиката на тима, потребността от съществени доходи и единодушието на играчите. И преди да останем разочаровани от изненадите на трансферния прозорец - най-често тъй като същинските любимци са скъпо наслаждение и са единствено единици - можем да обърнем внимание на едно ново и много прелестно предложение - фентъзи лигата. Ако желаете да влезете в обувките на Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола ще получите доста положителни шансове да разберете какво е същинското прекарване да сте на тяхното място.
Именно там всеки обожател може да сътвори собствен тим и да се състезава против други играчи, доказвайки, че същинското предопределение е в селекцията на футболисти и основаването на отбор, който самоуверено може да се оправи с останалите колоси.
Всеки ценител и специалист в спортните прогнози може да построи конкурентен тим и да се състезава с останалите играчи и техните тимове. Освен това не би трябвало да забравяме, че най-хубавите мениджъри могат да канализират познанията си и също като същинските притежатели да печелят доходи. Звучи прелестно и това спортно предизвикателство се предлага от Palms Bet и , като там ще открием освен родното състезание като алтернатива за основаването на фентъзи тим, само че и британското състезание. Почитателите би трябвало да се срещнат с някои съществени правила.
Нека обърнем внимание по какъв начин се основава тим. Всеки управител стартира със стартов бюджет и против него би трябвало да закупи сред 5 и 15 играча, а по-късно да оформи мечтания тим. Макар и мнозина да се изкушават да пресъздадат същински тим, разпоредбите не го разрешават. Максималният брой от действителен тим е до 3-ма играча. Във всеки кръг от шампионата играчите печелят точки по отношение на представянето в действителната игра, от време на време играта може да продължи за един мач, а за какво не и за цялото състезание.
Точкуването също е забавно предизвикателство, в случай че определеният нападател означи гол, той натрупа актив за виртуалния тим, в случай че изиграе цялостен мач също. Практически всички забавни сюжети участват, като са добавени даже избавителни смени за тези моменти, в които определените играчи няма да участват на терена или даже не попадат в стартовата 11-ка. Така всеки управител няма да бъде ощетен в трупането на точки.
Спортните почитатели се състезават едни против други в съответна виртуална стая. Всяка стая има избран вход и с помощта на него се оформя премията за спечелилия. В взаимозависимост от генерираните точки спечелилият може да завоюва 80% от наградния фонд. В случай на тъждество, наградният фонд се разделя на две. Предизвикателствата също са разнородни, съществуват стаи с лимитиран брой мениджъри, само че също по този начин и такива с безграничен брой, като там премията се разпределя по друг метод - 50% за спечелилия, второто място е 20% и третото е 10%.
Освен парична облага, играчите могат най-сетне до потвърдят, че имат вярната формула за победа, също по този начин могат да имат няколко тима, както в родното състезание, по този начин и в британското. Положителните мнения към този момент се виждат и можем да бъдем сигурни, че със скоростта, с която букмейкърът трансформира разпоредбите и предлага все по-добри условия за развлечение. Новите играчи ще се насладят на усъвършенстван интерфейс, интуитивно меню и още по-бърза работа на системата, с цел да може заниманието в действителност да е цялостно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР