Заводът на Латекоер“ край Пловдив отваря врати тази пролет. Oсновите

...
Заводът на Латекоер“ край Пловдив отваря врати тази пролет. Oсновите
Коментари Харесай

Добра новина за Пловдив: Завод за 15 млн. евро отваря врати, търсят се работници

Заводът на „ Латекоер “ край Пловдив отваря порти тази пролет. Oсновите на новата индустриална площадка бяха положени през септември 2017-та година, упованията са да стартира работа през март 2018-та, показват от компанията, написа Plovdiv24.bg

В предприятието край Пловдив ще се създават дребни възли за вратите на самолетите и електроразпределителни шкафове, предопределени за електронната част на самолетите. Цялата повърхност на завода е 5000 квадратни метра, за първите 3 години инвестицията ще доближи 15 млн. евро, в началото ще бъдат наети 200 служащи.

" Община Пловдив е измежду общините със структуроопределящи за промишлеността на България предприятия, утвърдила се е като индустриален център и стопански дейна зона. За нас е огромно самопризнание, че компания от международно равнище ще работи в страната и ще откри производството в един от най-високотехнологичните и бързо разрастващи се браншове ", разяснява по време на първата копка зам.-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР