завинаги, осиротяха и сърцата на феновете им. Основоположникът на групата

...
завинаги, осиротяха и сърцата на феновете им. Основоположникът на групата
Коментари Харесай

3 незабравими концерта на Depeche Mode, който гледаме на запис

вечно, осиротяха и сърцата на почитателите им. Основоположникът на групата Анди Флетчър, прочут като занаятчия на клавишните в бандата, умря на 60-годишна възраст. През 80-те той, дружно с Мартин Гор и Винс Кларк, основа именитата ню уейв и синтпоп група. По-късно към тях се причисляват и Алан Уайлдър, а Кларк се отдръпва в независим план.

Флеч остана вечно правилен на групата, макар разтърсванията, напусканията на членовете, раздорите и наркоскандалите. Той постоянно беше безукорен на клавишните, леко неосезаем и спокоен, само че живите му осъществявания постоянно бяха на равнище. Щастливците измежду нас посетиха и двата концерта на Depeche в България, а някои най-заклети почитатели следваха групата и в изявите им в други страни.
 Сезон, отвори се! 26 май 2022 | Летният туристически сезон ще бъде публично открит на 11 юни в курортен комплекс „ Златни пясъци “. Министърът...
Тъй като шансът ни още веднъж да ги забележим и чуем онлайн към този момент не съществува, предлагаме ви да се придвижите пред сцените на 3 техни незабравими концерта. Ще се насладим на шоуто им в Берлин от 2018 година, в Унгария от 2017 година и в София от 2013 година Enjoy the music!

Концерт в Mercedes Benz Arena (бивша зала O2 World) в Берлин през 2018 година



Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР