Заведенията в София отвориха след повече от 3 месеца втори

...
Заведенията в София отвориха след повече от 3 месеца втори
Коментари Харесай

Заведенията отвориха, първи клиенти за обяд на 1-ви март - slava.bg

Заведенията в София отвориха след повече от 3 месеца втори локдаун. Те започнаха да посрещат клиенти в късната заран и в навечерието на обичайния за центъра бизнес обяд, както се убедихме на място в едно от желаните за Слава и 19 минути места – на бул. Витоша, против катедралата Света Неделя и под прозорците на основния прокурор Иван Гешев и останалите висши магистрати в Съдебната палата.
Както си е традиция, гостите се разделиха на непушачи в салона и пушачи на терасата на открито в слънчевото, само че не изключително топло, хеле на фона на последните дни, време – температура към 10 градуса.
Цените са останали непроменени – значима информация за бъдещите клиенти, които ще се престрашат да посетят елитните заведения. Според наше посещение и в друго от тях, за което писахме – на 2 крачки от Попа, котировките са тъкмо тези, на които затвориха заведенията за хранене на 27 ноември предходната година.
Нито притежателите, нито клиентите, които към този момент няма да чакат с часове разносвачите или да се задоволяват със сухоежбина във тип на пица на парче, сандвичи, бургери, хот-дози и баници, каквито през последните 3 и от горната страна месеца изхранваха работещите софиянци, знаят докога ще трае това отваряне.
Всички обаче се надяват да бъде вечно, като със стоплянето на времето и опцията хората да се хранят извън на изнесени маси и столове, която ще се отвори още при 17-градусовите температури в четвъртък и петък, яденето навън на процедура е изцяло безвредно. Което не може да се каже за опашка в някой магазин да вземем за пример.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР