Заведенията отново отварят от днес. Това предвиждат новите противоепидемичните мерки.

...
Заведенията отново отварят от днес. Това предвиждат новите противоепидемичните мерки.
Коментари Харесай

Вълнуваме се като на първия учебен ден: При какви условия отварят заведенията?

Заведенията още веднъж отварят от през днешния ден. Това плануват новите противоепидемичните ограничения. Съгласно последната заповед на здравния министър, могат да работят от 06:00 ч. сутринта до 23:00 ч., само че при 50% претовареност.
При същите условия работа възобновяват игралните зали и казината.
Това е първа крачка в посока избавление на нашия бизнес. Каквато и помощ да им за месеците работа, самият бизнес не е конструиран да действа по този метод, изясни в ефира на утринния блок на ръководителят на Асоциацията на заведенията у нас, Ричард Алибегов.
Развълнувани сме като на първия образователен ден, уточни Алибегов. Според него да се работи на 50% не е добре, тъй като бизнесът не е конструиран за този потенциал. " Като начало всичко е по-добре, в сравнение с да стоим затворени, сподели Алибегов.
" Ресторантите сме работили 6 месеца, а нощните клубове – 3. Каквато и помощ да има бизнесът не е конструиран да стои по този начин. Загубата на чиновници е по-тежка от финансовата, защото доста хора се ориентираха в други браншове ", съобщи той.
казина. Тръгваме и по екскурзии " alt= " От през днешния ден отварят обучителни центрове, школи, заведения за хранене и
казина. Тръгваме и по екскурзии " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2020/11/02/0672623001604325510_1564784_144x110.webp " > От през днешния ден отварят обучителни центрове, школи, заведения за хранене и казина. Тръгваме и по екскурзии
Частни просветителни центрове и школи, заведения за хранене и
казината отварят още веднъж порти на 1 март за клиенти. Възобновяват се и туристическит...

Заведение в Мездра през днешния ден също отваря порти с малко личен състав. Управителят Галя Драганова изясни, че последните три месеца са били изцяло затворени, не са приготвяли даже храна за у дома. Освободени са трима индивида от кухнята и трима от сервиза. Сега в заведението има личен състав по 1 човек в кухнята и 1 начело.
Темата продължава.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР