Завърши квалификацията при девойките старша възраст на ДП "Жулиета Шишманова"

...
Завърши квалификацията при девойките старша възраст на ДП "Жулиета Шишманова"
Коментари Харесай

Ясни са 30-те класирали се грации на Жулиета Шишманова

Завърши квалификацията при девойките старша възраст на Директива за птиците "Жулиета Шишманова " по художествена гимнастика в Бургас.

Публикуваме резултатите /в илюстрацията към материала/ на класиралите се на челните 30 места след първите два уреда(обръч и топка) през днешния ден, които добиха правото да изиграят и другите два уреда (бухалки и лента) за конкуренцията в многобоя. Общо участничките при ДСВ са 69 на брой.

В шампионата общо 128 гимнастички - девойки и дами, ще спорят за медалите на шампионата.

Организатори са КХГ Черноморец, Българската федерация по художествена гимнастика, с поддръжката на Община Бургас. Главен арбитър на шампионата е Красимира Филипова.

Националният отбор при дамите, който завоюва златните оценки на 5 обръча на шампионата от сериите Гран при в Москва, също се чака да гостува в морския град и да изиграе демонстративно комбиниране в събота от 14.00 часа.

Зрителите в зала "Младост " ще могат да се насладят на майсторското осъществяване на Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Елена Бинева и Теодора Александрова, с треньор Весела Димитрова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР