Завърши изграждането на две пешеходни пътеки в Западен“. Те са

...
Завърши изграждането на две пешеходни пътеки в Западен“. Те са
Коментари Харесай

Нови пешеходни пътеки в „Западен“

Завърши построяването на две пешеходни пътеки в „ Западен “. Те са напълно нови и се намират на основни места в региона.

Едната пътека е на бул. „ Свобода “, в сектора сред бул. „ Копривщица “ и ул. „ Владивосток “. Тя е тъкмо против пресечката на улица „ Инженер Стефан Христов Гешов “ и към този момент обезпечава гладко прекосяване на жителите към огромните хранителни магазини на Пещерско шосе. Към нея е построен и метод от алеята на бул. „ Свобода “.

Втората пътека е на бул. „ Шести септември “ край Гребната база. Тя обезпечава безвредно секване на всички, които минават по новоизградената алея на ул. „ Рая “. Тази пешеходна пътека е единствено с маркировка, само че преди и след нея ще има изкуствени неравности на пътя, които да лимитират скоростта.

„ През последните години влагаме в сигурността на жителите. Изградихме няколко повдигнати пешеходни пътеки, слагаме и изкуствени неравности по пътищата, с цел да ограничим скоростта, защото точно бързото шофиране е една от главните аргументи за произшествия. Искам да благодаря на жителите на региона, които постоянно ни спомагат с хрумвания и  предложения за създаване на сходни уреди. Ще продължим да вършим всичко допустимо, с цел да обезпечим сигурността на всички участници в придвижването “, съобщи кметът Димитър Колев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР