Затягат мерките в Благоевградска област. От понеделник всички ученици в

...
Затягат мерките в Благоевградска област. От понеделник всички ученици в
Коментари Харесай

Вечерен час за всички ученици в Благоевградска област от понеделник

Затягат ограниченията в Благоевградска област. От понеделник всички възпитаници в региона минават на образование в електрона среда за период от 7 дни, стана ясно след съвещанието на Областния спешен щаб.

Пак от понеделник се вкарва вечерен час за учениците за същия интервал. След 20.00 часа те ще могат да излизат и да посещават публични места единствено с пълновръстен компаньон.

Едновременно с това усилват броя на леглата за Коронавирус заболели в София. Това става със заповед на шефа на СРЗИ доктор Данчо Пенчев. В момента броят на леглата е 1878. От петък те ще се усилят на над 2000.

Справката демонстрира, че към днешна дата общо заетите кревати са 1150, от които 948 са за неусложнени случаи и 202 са заетите в интензивни отделения. Свободните кревати са 728 на брой.

От Столичната РЗИ показват още, че заради огромния брой лица, които желаят да се свържат със здравната работа по електронен път, сървърите са блокирали в сряда преди обед. Това не повлиява карантинирането и декарантинирането в Националната система – то се прави автоматизирано, показват още от пресцентъра на СРЗИ.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР