Затвор за нелегален превоз. Тази мярка приеха депутатите миналата седмица

...
Затвор за нелегален превоз. Тази мярка приеха депутатите миналата седмица
Коментари Харесай

Ще бъдат ли незаконни споделените пътувания?

Затвор за незаконен транспорт. Тази мярка одобриха депутатите предходната седмица с промени в Наказателния кодекс. Промяната обаче докара до скандал в Народното събрание и сложи доста въпроси към тълкуването на новия закон.

„ Трябва да уточним, че до 10 години наказване се отнася, когато имаме проведена незаконна група, която да се занимава с транспорти. Ние приказваме за нерегламентиран транспорт и по никакъв метод не намесваме споделеното пътешестване. В чистата си форма то може да съществува. Да си разделите парите за гориво е безусловно обикновено “, съобщи Милена Милтенова от Камара на автобусните превозвачи ПРЕД Нова тв.

Тя прибавя, че има хора, които са трансформирали противозаконните транспорти в своя специалност, а не регистрират нищо към страната. Нямат и позволения за този тип активност.

„ Използвам споделеното пътешестване по ред аргументи. По-изгодно е, има повече динамичност и се основават обществени контакти. Реално с измененията всеки ще може да попадне под ударите на властта. Смятам, че автобусният бизнес би трябвало да се пребори, само че с по-добри условия на услугата си. Ако те създадат това, всеки ще избере тях пред споделеното пътешестване “, споделя потребителят на услугата Цветан Захариев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР