Затварят ключови улици в София заради ремонт. От понеделник започва

...
Затварят ключови улици в София заради ремонт. От понеделник започва
Коментари Харесай

Затварят ключови улици в София заради ремонт

Затварят основни улици в София поради ремонт. От понеделник стартира построяването на ул. “Филип Кутев “ от ул. “Атанас Дуков “ до ул. “Сребърна “, с дължина над 0.6 км. Успоредно с това ще се извърши и промяна на река Драгалевска и реорганизация на мостово оборудване, оповестяват от Столичната община.

По време на строителните действия е въведена краткотрайна организация на придвижване. Алтернативен път за напредване е пробивът при ул. “Атанас Дуков “ (при болница „ Токуда “). Ще се обезпечава достъп на живущите и работещите в региона откъм бул. „ Черни връх “. За съществуващите складови бази връзка ще има откъм ул. „ Сребърна “.

Корекцията на река Драгалевска ще се извърши от ул. „ Хижите “ до ул. “Филип Кутев “. Ще бъде построена нова инженерна инфраструктура. Проектът планува продължение на водопровода, изпълнен от бул. “Черни връх “ до ул. “Атанас Дуков “ през 2019г., до ул. „ Сребърна “. Ще се създадат ново отводняване, канали, тръбна и ел мрежи, реорганизация на действителен газопровод. Улицата ще бъде с две нови пътни платна за придвижване и тротоари. Предвижда се създаване на ново улично осветяване с LED улични осветителни тела.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР