Затварянето ни вкъщи, причинено от здравната криза с COVID-19, развали

...
Затварянето ни вкъщи, причинено от здравната криза с COVID-19, развали
Коментари Харесай

Педро Алмодовар пак избра Пенелопе Крус

Затварянето ни у дома, породено от здравната рецесия с COVID-19, скапе проектите на доста хора и принуди други да си създадат напълно нови. Филмовият режисьор Педро Алмодовар е един от тези хора, които трябваше да преструктурират плановете си, оставяйки някои на пауза и започвайки нови.
 Dolor y gloria, Пенелопе Крус, Антонио Бандерас и премиерата на новия им филм
Пенелопе Крус, Антонио Бандерас и новия им филм Dolor y gloria

Испанците още веднъж дружно на екран

В неговия случай той планираше да приспособява романа Manual para mujeres de la limpieza към киното, продукция, която щеше да се снима в Съединени американски щати. Вместо това обаче испанският режисьор работи върху различен изцяло друг филм.

През цялото време на пандемията, до момента в който си стои у дома, Алмодовар в действителност написа нов сюжет, като към този момент има изясненост освен по кое време ще стартира със фотосите, а и коя актриса ще изиграе основната роля. Никак не сме сюрпризирани, че Алмодовар е избрал една от любимките си и негова муза години наред - Пенелопе Крус.
 Снимка 486532

Според Hola фотосите на новия филм със заглавие Madres paralelas ще стартират през октомври в Мадрид. Той ще споделя историята на две майки, които раждат в един и същи ден и които имат доста сходни житейски пътища.

Педро Алмодовар и Пенелопе Крус се познават от десетилетия и досега са работили дружно по шест кино лентата, като Madres paralelas ще бъдат седми. Да се снима във филм на Алмодовар е фантазия на Пенелопе Крус от малко момиче. Едва на 12 години тя копнее да работи с режисьора и освен съумява, а с годините се трансформира и в обичаната му актриса.
 Снимка 486531

Да не забравяме, че тъкмо преди 20 години точно Педро Алмодовар направи известна Пенелопе Крус, с помощта на кино лентата " Всичко за майка ми ", за който испанския режисьор получава и Оскар за най-хубав чуждоезичен филм.
 Пенелопе Крус, Vogue Испания и едно особено издание
Поредният непредвиден гений на Пенелопе Крус

Как актриса става редактор на списание Vogue
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР