Засилено полицейско присъствие с кучета ще има в Казанлък. Мерките

...
Засилено полицейско присъствие с кучета ще има в Казанлък. Мерките
Коментари Харесай

След боя в Казанлък: Обещания за повече полиция и атака срещу медиите

Засилено полицейско наличие с кучета ще има в Казанлък. Мерките за опазването на реда се подхващат, след всеобщо сборичкване в центъра на града. Видеото с биещите се младежи предизвика мощна социална реакция, а ръководителят на общинския съвет упрекна медиите, че са „ раздухали” случая.

Притесненията на казанлъчани се ускориха след груповото сборичкване в центъра на града след откриването образователната година.
Снимка: bTV
Причина за сбиването е 15-годишно момиче.
Масов пердах в Казанлък в първия образователен ден Завършил е с двама арестувани и без съществено потърпевши
Институциите излязоха със мнение за случилото се два дни след случая. „ Става въпрос за чисто безчинство. Не е възможно в центъра на град Казанлък да се случват такива инциденти”, акцентира шефът на ОДМВР-Стара Загора комисар Георги Хаджиев.

Кметът Галина Стоянова уточни, че видеозаписите се употребяват за започнатото досъдебно произвеждане.

Председателят на Общинския съвет Николай Златанов, упрекна за създалата се обстановка медиите със следната дрънканица: „ Смятам, че казусът никога не е етнически, той по-скоро е честен и обществен. Морален е за тези, които раздухаха този проблем посредством локалните и национални и локални тролове и интернет платформи. Морален е тъй като всички тоя хора, най-много локалните, за няколко сребърника, съгласно мен, са подготвени да продадат положителното име на града си”.
Снимка: bTV
Двама от участниците в всеобщото сборичкване към този момент са арестувани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР