Засилен е трафикът на граничния пункт Капитан Андреево заради пътуващите

...
Засилен е трафикът на граничния пункт Капитан Андреево заради пътуващите
Коментари Харесай

Повече от 8 хиляди автомобила на ден затапват Капитан Андреево

Засилен е трафикът на граничния пункт " Капитан Андреево " поради пътуващите за ваканцията си в Турция служащи от Западна Европа. В събота и неделя се чака още по-интензивен трафик.

Над 6 хиляди леки коли и към 2 хиляди товарни автомобила минават през пункта за едно денонощие, заяви началникът на Граничен контролно-пропусквателен пункт Емил Гочев.

" Отворени са всички работни места - 9 плюс 1, с което разполагаме. До момента трафикът е уязвим, мисля че е напълно обикновено за този сезон. Но държим връзка и с сътрудниците от " Калотина ", с цел да знаем какъв трафик ще ни чака, да можем да предупредим и сътрудниците от отсрещния пункт и те да го чакат по същия метод за отваряне на всички работни места ", сподели Гочев, представен от БНР.

Личният състав е задоволителен за летния интервал. Документите за един автомобил се обработват за към три минути.

От турска страна са предизвестили още напролет, че ще бъдат осъществявани поправки на някои от техните гранични пунктове, напомня bTV. Това не значи, че те не работят, а че потенциалът им е понижен.Такъв е казусът с прекосяването при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ", защото се обновява турският пункт Хамзабейли.

Преминаването през Гърция също е затруднено, поради ремонт при пунктовете Кипи - Ипсала.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР