Защото там няма база данни и той спокойно може да

...
Защото там няма база данни и той спокойно може да
Коментари Харесай

Бившият Съпруг На Виктория Крие Огромна Драма С Жената Преди Нея. Случило Му Се Е Немислимото

Защото там няма база данни и той умерено може да си остави ДНК-то на мястото на убийството. Това съобщи пред Нова телевизия Свилен Максимов, някогашен брачен партньор на грубо убитата в Русе Виктория Маринова.

" Имал съм и друга женитба. Тя обаче беше без младоженка. Не пристигна в гражданското за подписването и след това на церемонията в ресторанта. Имаше 300 индивида посетители, а т я просто не се появи ", спомни си той.

" С Виктория се разделихме поради прекомерно доста его от моя страна. Но не беше нещо непоправимо. За всичките години по този начин и не успяхме да се скараме нито един път ", спомни си Свилен Максимов.

" Намирам за неприятно стичане на събитията, че не съм бил там, с цел да предотвратя това закононарушение или да си разделим багра. Можеше да съм там ", безапелационен е Свилен Максимов.

В предаването взе присъединяване и юристът на фамилията Андрей Желязков. " На 1000% съм уверен, че причинителят е арестуван ", сподели той. Адвокатът описа, че е познавал бащата на килъра Северин. През 2006 година той го арестувал за поредна кражба, а през 2008 година бащата на Северин се самоубил в пандиза.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР