Защо винаги попадаме на грешния човек? Защо сме сами? Понякога

...
Защо винаги попадаме на грешния човек? Защо сме сами? Понякога
Коментари Харесай

Седем неподозирани грешки, които ни пречат да намерим любовта

Защо постоянно попадаме на неверния човек? Защо сме сами? Понякога отговорите на тези въпроси зависят напълно от нашите настройки. Често необвързаните повтарят едни и същи неточности, които им пречат в любовта. Да ги открием сами обаче е мъчно.
Вижте 7 неподозирани неточности, които ни пречат да намерим любовта:
1. Противоположностите се притеглят
Тази сентенция постоянно звучи прелестно екзотично. Наистина вълнението от непознатото, новото и особеното може да е доста занимателно при започване на връзката. В последна сметка обаче това не трае дълго. Този, който постоянно търси своята диаметралност, може постоянно да бъде трагичен в любовта. Първоначалният мощен адреналин отстъпва място на ежедневния живот и разликите могат да основат проблеми.
2. Любовта си коства единствено от пръв взор
Хората се надяват да срещнат любовта от пръв взор, с цел да избегнат всички неудобства към търсенето на добър сътрудник. Но тези, които се стремят единствено към този вид запознанства, може несъзнателно да подминат доста забавни персони. Защото любовта на втори и трети взор също съществува и също може да бъде доста мощна.
3. Ще изчакам още малко
Тези, които прекарват времето си само в фантазии, че някой ще ги открие, рискуват да останат по-дълго време сами. Лежането на канапето не оказва помощ изключително. Има необвързани, които търсят интензивно своя сътрудник. Разбира се, че няма по какъв начин да се възнамерява кой в кого ще се влюби, само че с цел да имаме триумф, е хубаво да притеглим най-малко малко вниманието на близките.
4. Сайтовете за запознанства убиват романтиката
Срещите с непознати сигурно не са най-неромантичното нещо. Започнала по този начин, любовта може да бъде не по-малко вълнуваща от инцидентното запознанство. Тези, които считат, че чатовете са неестествени и неромантични, би трябвало да отчетат и обстоятелството, че доста хора са намерили същински сътрудници в интернет.
5. Негативна настройка
Понякога хората, които дълго време са необвързани, вършат грешката да слагат себе си под подозрение и да си мислят, че са обезсърчителен случай. Негативната самокритика обаче незабавно проличава в излъчването на индивида и може да подейства обезкуражаващо на близките. Затова не е неприятно да се сещаме, че за всяко гърне има капак.
 Какво чакат мъжете от брака? Какво чакат мъжете от брака?
Обикновено дамите са тези, които са по-големи последователи на брака. Голяма част от мъжете заобикалят сходен вид обвързване заради куп п...
6. Притеснения към възрастта
Тези, които се считат за прекомерно възрастни, с цел да намерят сътрудник, се лишават от доста благоприятни условия. Защото любовта не дели на млади и остарели. Никога не знаем от кое място може да се появи, когато я търсим с цялото си сърце.
7. И самичък съм благополучен
Ако се чувствате пълноценни и щастливи като необвързани, никой не може да ви отнеме това възприятие на мира и убеденост. Всеки човек обаче има потребност от хора, които да обогатяват живота му. Тези, които са претърпели трагични раздели, може да кажат, че е по-добре да си самичък и благополучен, в сравнение с привързан и трагичен. Не всички връзки обаче са идентични.
Със сигурност и за вас има сътрудник, който ще ви кара да се чувствате спокойни и ще ви бъде опора.  Дори от време на време нещата да се объркват, една пълноценна  връзка може да е източник на доста щастливи моменти. Затова в никакъв случай не се отхвърляйте от любовта!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР