Защо премиерът използва Обединени патриоти“ да внасят закони и ви

...
Защо премиерът използва Обединени патриоти“ да внасят закони и ви
Коментари Харесай

Свиленски: Защо ГЕРБ крият Борисов и използват Патриотите за внасяне на закони?

„ Защо министър председателят употребява „ Обединени патриоти “ да внасят закони и ви е боязън да го покажете? От сряда до събота се снима с багеристите, само че го няма да каже, че имат проблеми. Нали все ги пита: " Как е, работите ли? " Хайде да си кажем истината в очите! “. Това попита от парламентарната естрада Георги Свиленски.
„ Вие непрестанно създавате проблеми във всички сфери. С това ви предложение може да навредите на други бизнеси и сектори. Колко закона променихте по 66 пъти, тъй като преди този момент сте основали безпорядък, само че и по-късно опитите ви са несполучливи “, подлага на критика ръководещите зам.-председателят на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " по време на дебатите в Народното събрание за Закона за контролиране на дейностите, свързани с петрол.

Свиленски акцентира, че сред основаването и решаването на проблеми стоят ориси на бизнес и хора. Той зададе въпрос към министър-председателя Борисов: „ Нямаше трактор и екскаватор, на който Борисов да не се качи. Той не разбра ли, че няма къде да зареждат? Или върви единствено да се снима с тях? “.

На коментар от зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов, че министър председателят Борисов няма място в Народното събрание, Георги Свиленски репликира: „ Ясно е, че Борисов няма място в Народното събрание. Той няма място и в Министерски съвет и това българските жители го схванаха. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР