Защо полицаят от Пловдив, който завлече десетки семейства с хиляди

...
Защо полицаят от Пловдив, който завлече десетки семейства с хиляди
Коментари Харесай

Върнаха на работа полицая, завлякъл десетки семейства с хиляди левове /видео/

Защо служителят на реда от Пловдив, който завлече десетки фамилии с хиляди левове е възобновен на работа. Случая със служителя на Министерство на вътрешните работи се случи в края на предходната година. Оказа се, че с цел да му дадат пари на заем, някои от хората даже са теглили заеми.
Пари назад обаче не са получили. Потърпевшите водят каузи. Йордан Стойнов беше отхвърлен от работа, само че както излиза наяве, той още веднъж работи в системата на Министерство на вътрешните работи.
„ Преди 5 години му дадохме 800лв. за храна за животните, които гледа. Искахме да помогнем. Не сме богати хора, само че имахме в наличност и се отзовахме. 5 години по-късно той не е върнал и стотинка. Мъжът ми се разболя от рак и ни бяха нужни средства. Ходихме при него и той даде обещание да се издължи, само че не го направи”, споделя една от пострадалите.
„ Дадох 500лв на жена му, без да ми дават пояснение за повода. Обещаха да ми ги върнат за месец, само че към този момент са над три години”, прибавя различен пострадал. Други излъгани описват за суми от 2000лв., като дребна част от тях е върната, само че това е всичко.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР