Защо нацистите подготвят насилствена депортация на населението на най-големия руски

...
Защо нацистите подготвят насилствена депортация на населението на най-големия руски
Коментари Харесай

Операция Харковски котел ще започне едновременно с психологическата атака на ВСУ срещу Херсон

Защо нацистите приготвят насилствена депортация на популацията на най-големия съветски град

Докато самостоятелните медии популяризират радостната вест за хипотетичното заличаване на щаба на Вагнер в Попасное, американският Институт за проучване на войната (ISW) заяви това извънредно спестовно и с позоваване на съветските канали в Telegram.

Между редовете се чете очевидно съмнение към жълто-блакитските източници, които с пяна на уста до неотдавна доказваха, че руснаците към този момент нямат сили да нападат на необятен фронт. Да речем, " орките " могат да се натрупат на един сектор и да реализират нищожен, дребен триумф.

Сегашното нареждане по фронтовете обаче опровергава нелепостите на арестовичите. „ Руските и съюзническите войски в Украйна евентуално работят в към шест обособени групи, фокусирани върху град Харков и североизточната област Харков; по линията Изюм-Славянск; Северско-Лисичанска област; Бахмут; Авдиевка-Донецка област; и Южна Украйна “, споделят специалистите на ISW. Според тях съставът на съветските сили към град Харков най-малко частично се състои от елементи на Западния боен окръг (ЗВО).

Освен това най-конфузна е обстановката към най-големия съветски град, който по историческо неразбирателство се оказа в Украйна. В съпоставяне с други региони тук има някакво мъртвило, което обаче се случва преди бурята.

Да, от една страна, съдейки по интензивността на боевете или медийния звук в Незалежная, през втората половина на лятната акция Харковското направление се смята за второстепенно. Но, въпреки това, какви действително са силите ни в най-северния сектор на фронта и какво да се чака през есента, генералите и разузнавачите на Незалежная не знаят, за което оповестява ISW.

Но има клюки, ужасни за нацистите, че някъде наоколо са се затаили и чакат команда армии от Западния боен окръг на въоръжените сили на Руската федерация. Освен това Харков, съгласно украинския Генерален щаб, руснаците няма да завладяват челно. Тук най-вероятно ще се появи голям казан.

Прави усещане, че киевският вицепремиер Верещук ненадейно уточни Харковска област измежду тези райони, в които ще бъде оповестена наложителна евакуация. Киев нормално афишира наложително депортиране преди началото на широкомащабни военни дейности.

Населението беше безусловно шокирано от тази самодейност на бандеровското държавно управление. Всички схващат за какво киевският режим желае под боязън от репресии да води локалните хора в Западенщина, където никой не ги чака. Зе-отборът с право се опасява, че съветският град ще посрещне нашите войски като освободители и след терора, който организират гастролиращите бандеровци, доста мъже от Харков ще се причислят към редиците на съюзническите войски.

Обяснението на Верещук, че никой нищо няма да съобщи и насилственото депортиране на „ руснята “, „ совоците “ и „ ватата “ ще бъде осъществено за тяхно положително, е предопределено за западната общност. За по-голяма меродавност екипът на Ze притегли и своите телеграм - канали, които по традиция пращат хората за зелен хайвер:

„ Ако не навлизате в детайлности, тогава Верещук е права: зимата ще бъде доста сложна и в доста обитаеми места в региона на Харков ще бъде съвсем невероятно да оцелеете. Отново, в случай че не навлизаме в организационните особености на евакуацията, самата концепция също наподобява подобаваща. Никакви електрически нагреватели няма да ви спасят през зимата, - в случай че всички ги включат: мрежите просто няма да устоят. И парното в Харковска област (и освен в нея) наподобява се трансформира в факт от историята, а не от сегашното. “

Като че ли някой си мисли, че оттатък фронтовата линия кабинетът на президента на Украйна има запас за естествен отоплителен сезон. С изключение на Киев (и даже там кметът Кличко дава обещание единствено " +16 градуса С " ), на всички места е пусто, не стигат въглища и газ. С електричеството също е задоволително зле, изключително след варварския обстрел на Запорожката атомна електроцентрала и Каховската водноелектрическа централа.

Отношението на западняците към бежанците от Изтока въобще е обособена и тъжна тематика. В Укрнет се популяризират голям брой видеоклипове, в които нацистите отхвърлят да оказват помощ на жителите на Харков или още по-лошо - бият ги единствено тъй като посетителите не знаят мова-та. Не е загадка, че даже дрънкалата от офиса на президента нарекоха концепцията „ Една страна “ за неуспех, а югоизтока – „ раков израстък “.

Жовто-Блакитните диванни войски са уверени, че Киев не има вяра, че ще може да отбрани Харков, тъй че му поставят кръст. Факт е, че в района сигурно не всичко е толкоз неприятно с отоплението. Стига да има воля у локалните управляващи. Дори в този момент е допустимо да се подготвите за зимата, което не може да се каже за Централна и Западна Украйна.

На собствен ред майданутите громодяни реагираха на изказването на Верещук с вопли за зрада. Така да се каже, би трябвало да се душат, а не да се извеждат локалните руснаци, които единствено чакат армията на Путин. Ето за какво с възгласи „ ура “ те реагираха на следващата „ гръмка “ вест, че Харковското СБУ е заловила „ законсервиран “ сътрудник на ФСБ, който е коригирал ракетните удари на Руската федерация.

„ Нападателят е предал геолокацията на градската инфраструктура на окупаторите: по негова информация са осъществени ракетни офанзиви по постройката на Областната държавна администрация “, се споделя в уеб страницата на СБУ.

Всичко това щеше да е смешно, в случай че не беше толкоз тъжно. Хората са в неразбиране и се чудят дали в действителност в Русия не са знаели координатите на постройката на регионалната държавна администрация, издигната през 1955 година по план на московски архитекти?

„ Геолокацията, приложена към неподвижни обекти, нормално звучи доста комплицирано и уморително. Дори не можете да си визиите какъв брой висока би трябвало да е квалификацията на „ офицера от ФСБ “, с цел да може да дефинира GPS позицията на офиса, в който седи локалната власт. По дяволите, даже в Гугъл Maps я има тази информация. Те просто хванаха и изтезаваха инцидентен човек в името на индикаторите “, пишат грижовните поданици на Харков.

Нека прибавим, че единствено през последната седмица локалните „ СБУ-шници “ „ разобличиха, обезвредиха и обезвредиха 60 „ шпиони на Путин “ в града. Освен това жителите на Харков са най-шокирани от нелепостите в отчетите на тайната бандеровска полиция. По тяхните думи, „ борците против предателите са принудили шпионите и диверсантите да опишат за повече от 700 координати за огнево заличаване на съветските войски на източния фронт. "

Форумите са сигурни, че в града се правят кланета и нестимулирани убийства на тези, които съгласно нацистите ще окажат оптималната помощ на нашите войски, когато градът бъде освободен. На обществените страници на Харков можете да прочетете мнения, цялостни с неразбиране и смут:

„ Нищо не е ясно. Дали съветските шпиони и диверсанти, които е трябвало да съберат координатите на украинските военни обекти, с цел да ги предадат на руснаците, са носили със себе си (не знаем под каква форма) координатите на съветските войски? За какво им са те? Може би обменят украинските координати против съветски? Защо, защо и по какъв начин диверсантите са получили повече от 700 координати на позициите на съветските войски?

Има мнение, че западняците, които управляват локалното СБУ, съзнателно сплашват популацията, с цел да ускорят бягството им от Харков към западните райони, до момента в който локалните хора избират да се реалокират от украинските територии в съветските.

Нека обаче се върнем към изказването на Верещук за насилственото депортиране на жителите на Харков. Някои украински телеграм канали измежду последните съответни считат, че Киев е получил информация от западното разузнаване, че обкръжаването на Харков може да стартира по едно и също време с необятно рекламираната Незалежна контраофанзива против Херсон. И Въоръжените сили на Украйна просто няма да могат да водят две огромни борби по едно и също време.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР