Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка

Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка ...

Топ 3 на причините за мъжката изневяра

Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка жена си задава този въпрос дори и да се отнася за сюжета на телевизионен сериал или за драмата на най-близката приятелка.
Психолозите разкриха топ 3 на причините за мъжката изневяра: 

1. Мъжът е виновен

15 факта за невярната жена 15 факта за невярната жена
Не само мъжете изневеряват, жените също го правят. Независимо дали става дума само за чат с някой друг в мрежата или за реална връзка, ...
От женска гледна точка ситуацията в повечето случаи изглежда така. Голяма част от дамите се съгласяват, че това е заложено в психологията на мъжете в отношенията им с жените.
Но в случая мъжът може да не е виновен, просто да му липсва адреналин във връзката и да е решил да го потърси на друго място.
2. Причината е в жената
Ако една жена внезапно или постепенно започне да се отнася с мъжа си не толкова уважително, както преди, или престане да приема някои от неговите качества, критикувайки го постоянно, със сигурност това вещае проблеми.
Търпението на мъжа не е безкрайно и ако постоянно го критикувате и не му обръщате необходимото внимание, очаквайте проблеми. Не позволявайте на ежедневието да отдалечи любимия ви от вас.

С брак или без брак – ето кои двойки си изневеряват най-често С брак или без брак – ето кои двойки си изневеряват най-често
В днешно време все повече двойки живеят без брак, бащите припознават новородените си бебета при изписване и като цяло все по-рядко срещ...
Не забравяйте, че мъжете не обичат еднообразието. Забравете за стария халат и неспретнатия външен вид у дома. Бъдете непрочетена книга, към която постоянно се добавят нови страници. Направете така, че мъжът ви да иска да се прибере вкъщи, а не да отсъства от вкъщи.
3. Друга жена
Въпреки че като цяло тук може да не сте виновни, все пак трябва да потърсите вината и в себе си. Това означава, че съперницата ви е по-добра от вас в определено отношение - тя е по-красива, по-слаба, по-млада, по-успешна и т.н.
И ако с първите с първите три качества има начин да се преборите (започнете да посещавате по-често козметик, фризьор, маникюрист, започнете диета и тренировки), то с последните две нямате никакъв шанс.
Но все пак не се отчайвайте. Често се оказва другата жена не е никак по-добра, а просто по-мъдра. Тя знае как да насърчава и подкрепя мъжа. Позволява му да прави това, което вие приемате като негов недостатък. Слуша го внимателно. Ето защо от негова приятелка тя бързо може да се превърне в негова любовница. 

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ? Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?
За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии с...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com