Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка

...
Защо мъжете изневеряват дори на най-красивите жени? Рано или късно всяка
Коментари Харесай

Топ 3 на причините за мъжката изневяра

Защо мъжете изневеряват даже на най-красивите дами? Рано или късно всяка жена си задава този въпрос даже и да се отнася за сюжета на ефирен сериал или за драмата на най-близката другарка.
Психолозите разкриха топ 3 на аргументите за мъжката невярност: 

1. Мъжът е отговорен
 15 обстоятелството за погрешната жена 15 обстоятелството за погрешната жена
Не единствено мъжете изневеряват, дамите също го вършат. Независимо дали става дума единствено за чат с някой различен в мрежата или за действителна връзка,...
От женска позиция обстановката в множеството случаи наподобява по този начин. Голяма част от дамите се съгласяват, че това е заложено в логиката на психиката на мъжете в връзките им с дамите.
Но в тази ситуация мъжът може да не е отговорен, просто да му липсва адреналин във връзката и да е решил да го потърси на друго място.
2. Причината е в дамата
Ако една жена ненадейно или последователно стартира да се отнася с мъжа си не толкоз почтително, както преди, или престане да приема някои от неговите качества, критикувайки го непрекъснато, сигурно това вещае проблеми.
Търпението на мъжа не е безпределно и в случай че непрекъснато го критикувате и не му обръщате нужното внимание, очаквайте проблеми. Не позволявайте на всекидневието да отдалечи обичания ви от вас.
 С брак или без брак – ето кои двойки си изневеряват най-често С брак или без брак – ето кои двойки си изневеряват най-често
В днешно време от ден на ден двойки живеят без брак, бащите припознават новородените си бебета при изписване и като цяло все по-рядко срещ...
Не забравяйте, че мъжете не обичат еднообразието. Забравете за остарелия халат и неспретнатия външен тип вкъщи. Бъдете непрочетена книга, към която непрекъснато се прибавят нови страници. Направете по този начин, че мъжът ви да желае да се прибере у дома, а не да отсъства от у дома.
3. Друга жена
Въпреки че като цяло тук може да не сте отговорни, въпреки всичко би трябвало да потърсите виновността и в себе си. Това значи, че съперницата ви е по-добра от вас в несъмнено отношение - тя е по-красива, по-слаба, по-млада, по-успешна и така нататък
И в случай че с първите с първите три качества има метод да се преборите (започнете да посещавате по-често козметик, коафьор, маникюрист, започнете диета и тренировки), то с последните две нямате никакъв късмет.
Но въпреки всичко не се отчайвайте. Често се оказва другата жена не е по никакъв начин по-добра, а просто по-мъдра. Тя знае по какъв начин да предизвиква и поддържа мъжа. Позволява му да прави това, което вие приемате като негов минус. Слуша го деликатно. Ето за какво от негова другарка тя бързо може да се трансформира в негова държанка. 
 Кои зодии ПРОЩАВАТ невярност и кои НЕ? Кои зодии ПРОЩАВАТ невярност и кои НЕ?
За да простиш невярност или би трябвало да обичаш доста,  или би трябвало да вярваш във втория късмет и че всеки заслужава подобен. Някои зодии с...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР