Защо ДПС използват като частен паркинг, без съответните обозначения, тротоара

...
Защо ДПС използват като частен паркинг, без съответните обозначения, тротоара
Коментари Харесай

ДБ в СОС: Имат ли разрешение ДПС да ползват за паркинг тротоара пред централата си?

Защо Движение за права и свободи употребяват като частен паркинг, без съответните обозначения, тротоара пред централата си? С такова запитване се обърнаха към столичния кмет общинските съветници от Демократична България Яна Тодоранова и Методи Лалов.
Те желаеха да схванат имат ли от Движение за права и свободи позволение, заплащат ли съответните такси и, в случай че да, за какво липсват съответните обозначения.

Те насочиха въпросите си към Йорданка Фандъкова, след информация от жители, пробвали да паркират на съответното място, както в делнични, по този начин и в почивни дни, и са били изгонени от охранители, излезли от основния вход на централата на Политическа партия " Движение за права и свободи ". На жителите е било обяснено, че това е частен паркинг единствено за коли на Политическа партия " Движение за права и свободи " и не е за публично прилагане.

Съгласно изследването на Тодоранова и Лалов паркоместата пред постройката на Политическа партия " Движение за права и свободи " попадат в обсега на сектор, който, съгласно системата " СОФКАР ", попада в терен обществена общинска благосъстоятелност, предназначен за второстепенна улица, с идентификатор 68134.304.213.

" След историческа информация в наличното пътно снимане в Гугъл Maps се открива снимане на ул. " Братя Миладинови " от месец април 2012 година, като е видно, че обстановката е непроменена по отношение на сегашния миг - няма никакво знаково стопанство, дори част от сниманите коли през 2012 година са очевидно същите като тези, които стопират там и сега.

Следователно, потвърдено организацията на придвижване е същата от най-малко 9 (девет) години. Липсата на знаково стопанство, което да указва правото на прилагане на този тротоар като паркинг и паркоместата да са отдадени в режим на " Служебен абонамент ", води до извод, че жителите са били лимитирани непозволено да паркират на посоченото място, а дейностите на защитата на Политическа партия " Движение за права и свободи " се явят противоправни. " - се споделя в питането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР