Защо денят започва така? В Бородянка има повече жертви, отколкото в

...
Защо денят започва така?
В Бородянка има повече жертви, отколкото в
Коментари Харесай

Именуват обществени места в знак на солидарност с Украйна. Подкрепяте ли?

Защо денят стартира по този начин?

В Бородянка има повече жертви, в сравнение с в Буча, разгласи президентът на Украйна Володимир Зеленски. И предизвести, че всяко закононарушение ще бъде разкрито.

Седмица по-късно, депутатите се готвят да изслушат премиера Кирил Петков по настоящи тематики.

За първи път от 28 години - " Пинк Флойд " показват нова ария. Посветена е на украинския народ.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Софийската алея, която се намира сред бул. " Драган Цанков " и оградата на съветското посолство, ще бъде кръстена " Героите на Украйна ", взеха решение на съвещание през вчерашния ден столичните общинските съветници. Сега регионалният шеф има 7 дни, с цел да вземе решение, дали това да стане факт. Ако не върне предлагането, то влиза в действие. С друго решение общинският съвет даде име на градинка наоколо до посолството - тя ще се споделя " Борис Немцов ", като по този начин ще се изрази взаимност освен с украинския народ, само че и " с тази част от съветското общество, която се опълчва на войната в Украйна ", стимулират се вносителите на предлагането.

До момента и двете пространства бяха безименни. Въпреки това от групата на " Българска социалистическа партия за България " гласоподаваха срещу тези названия.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР