Защо денят започва така? Украйна отхвърли призива на Русия украинските сили

...
Защо денят започва така?
Украйна отхвърли призива на Русия украинските сили
Коментари Харесай

От днес без зелен сертификат навсякъде. Подкрепяте ли да отпадне и носенето на маска на закрито?

Защо денят стартира по този начин?

Украйна отхвърли апела на Русия украинските сили в Мариупол да се предадат. Преговорите сред двете страни не престават през днешния ден.

Възходът на Барселона не стопира - каталунците записаха победа против Реал Мадрид с 4:0.

Отстраниха рапъра Кание Уест от присъединяване в музикалните награди " Грами ".

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

От през днешния ден имаме достъп до всички публични обекти без условие за показване на зелен документ. Правилото отпада и за личния състав на съответния обект. Според заповедта на здравния министър само в учебните заведения остава тестването на учениците за Коронавирус през днешния ден и идващия понеделник.

Също от през днешния ден присъственото образование във висшите учебни заведения ще се организира по график, като не се позволява по едно и също време осъществяване на извършения на повече от 50% от групите. Няма да се позволява и разбъркване на групи. Лекциите ще се организират при 50% претовареност на пространствата. Остава условието за постоянно проветряване, стерилизация и носене на защитни маски от студентите и преподавателите.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР