Защо денят започва така? Стотици ученици в областите София-град, Бургас и

...
Защо денят започва така?
Стотици ученици в областите София-град, Бургас и
Коментари Харесай

Искате ли 200 лв. от заплатата ви да е във ваучери за храна и битови сметки?

Защо денят стартира по този начин?

Стотици възпитаници в областите София-град, Бургас и Благоевград още веднъж ще учат от у дома, за седмица. След това ще има ротация.

Премиерът на Република Северна Македония идва в България. Двете държавни управления ще заседават взаимно във вторник.

Дарители на кръв чакаха на опашка с часове, с цел да оказват помощ на 17-годишната Али, която пострада тежко при пътен случай в столицата.

Подробно за тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Огромен скок на квотата за издаване на ваучери за храна се планува в проектобюджета за тази година. Намерението на държавното управление е да позволи ваучерите да се употребяват освен за храна, само че и за възнаграждение на сметки за ток, вода, парно и газ. Възнагражденията под формата на ваучери са освободени от налози и осигуровки, както за чиновниците, по този начин и за работодателите, които ги дават. Очаква се размерът на месечната сума, която служащите може да получат под формата на ваучери към заплатата си да се увеличи от 80 на 200 лева, написа в.

Ето за какво ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР