Защо денят започва така? Срещи на върха в Европейския съюз,

...
Защо денят започва така? Срещи на върха в Европейския съюз,
Коментари Харесай

Сменихте ли колата с градски транспорт заради цените на горивата?

Защо денят стартира по този начин?

Срещи на върха в Европейския съюз, НАТО и Г-7. Президентите на Съединени американски щати и Украйна Джо Байдън и Володимир Зеленски ще вземат участие в срещата на евролидерите. Ще разискват съветската военна експанзия против Украйна, възможни нови наказания против Русия, както и ограничения за преустановяване на съветската енергийна взаимозависимост и преодоляване на високите цени на силата в Европа.

Доверието на руснаците към Владимир Путин е достигнало една от най-високите си стойности съгласно съветската държавна социологическа организация. Директорът на Общоруския център за проучване на публичното мнение - Валерий Фьодоров, споделя,че през последния месец е регистриран един от най-високите рейтинги на президента за 20-те години, откогато Путин управлява Русия - 79,6 %. Това е един от най-динамичните интервали на растеж на неговия рейтинг, отбелязва Фьодоров.

Две години след началото на пандемията най-известният парк с лалета в Нидерландия - Кукенхоф - е подготвен още веднъж да отвори порти за гости. Кога ще стане това и какво тъкмо значи " Кукенхоф " - ще научите в Podcast новините от основния редактор на Мария Ангелова.

Световният първенец по бокс в тежка категория Олександър Усик заряза оръжието и се връща към своето всекидневно занятие, съобщи " ". В последния съвсем месец той бе един от знаците на украинците, включвайки се без съмнение в защитата на Киев. След като стана ясно обаче, че обстановката в Украйна няма да повлияе на към този момент уговорения реванш сред Олександър Усик и Антъни Джошуа, украинският боксьор към този момент е напуснал бойното поле, ще напусне и Украйна през полската граница. След това стартира подготвителния му лагер за борбата против Джошуа.

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:



Последвайте ни в: - -

Какво ще кажете за това?

С 30% е спаднало потреблението на горива у нас, споделя Димитър Хаджидимитров, зам.-председател на Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива. Той предвижда, че при отвод от внасяне на съветски нефт може да се чака нов скок на цените с към 20 ст. на колонка. Цената на горивата ще скочи незабавно, единствено поради информацията, че доставките ще бъдат спрени. После обаче като няма ползване, цените още веднъж ще паднат, позволява Хаджидимитров, представен от в. " ".

Ето за какво питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР