Защо денят започва така? Със заря в столичния квартал Люлин почетоха

...
Защо денят започва така?
Със заря в столичния квартал Люлин почетоха
Коментари Харесай

Имате ли положителни очаквания за събитията през 2022 година?

Защо денят стартира по този начин?

Със заря в столичния квартал " Люлин " уважиха паметта на убития млад мъж.

Американски лобист отхвърля да има противозаконен бизнес с Делян Пеевски.

Podcast Новините през днешния ден честват своята 1-ва годишнина! За тази една година успяхме да притеглим вниманието на 74% от мъжете и на 21% от дамите. Най-многобройна е аудиторията на възраст сред 28 и 44 години (44%), на второ място са хората на възраст от 45 до 59 години (35%), демонстрира статистиката в платформата Spotify. Тази продукция на Dir.bg към този момент е част от онлайн инвентара на преподаватели във факултета по публицистика на СУ " Св. Климент Охридски " по време на лекции и на практика занимания със студенти. Решихме да проверим кои са тематиките през миналата една година, които провокираха максимален интерес у вас да гласувате и коментирате. Отговорът е в утринните Podcast Новини. Слушайте ни!

Подробно за тематиките от началото на деня чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Живеем в динамично време, в което търсим смисъл и наличие, посредством които да дефинираме " новото обикновено " във всяка една сфера от персоналния и професионалния ни живот. Днес, когато още веднъж сме затрупани от информация за поредна Covid вълна, още ограничавания в името на личното ни здраве, отново обещания за помощ в новото повишаване, пълзящо обезценяване на парите, недоразумение със съседи, за които споделяме, че са ни братя и все по-силно дрънчене на оръжие от най-големите армии, взехме решение да ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР