Защо денят започва така? Русия смекчила позицията си в преговорите

...
Защо денят започва така? Русия смекчила позицията си в преговорите
Коментари Харесай

Заради скъпите горива, Франция поема 0,15 евро от цената на литър. Очаквате ли това и у нас?

Защо денят стартира по този начин?

Русия смекчила позицията си в договарянията за преустановяване на войната, твърди Украйна.

Руската журналистка Марина Овсянникова се размина единствено с санкция, откакто се появи по държавната телевизия с антивоенен афиш.

Коронавирус пациентите в интензивни отделения към този момент са под 300, въпреки заболеваемостта по отношение на броя тествани да е леко нагоре като проценти - над 13,1 на 100. В последните дни бе спаднала и до 11 на 100. 2393 са новите случаи на ковид за денонощието, умряли са 34-ма. Трайно слаб остава ползата към имунизациите. И до момента в който от ден на ден страни съвсем изцяло смъкват Коронавирус рестриктивните мерки и отварят границите си, Световната здравна организация предизвестява, че броят на новите случаи в света се е повишил.

Атлетико (Мадрид) и Бенфика са четвъртфиналисти в Шампионската лига след победи като посетител в реваншите от осминафиналните им дуели. Испанският отличник завладя Манчестър и победи Юнайтед с 1:0. Бенфика изненадващо победи като посетител също с 1:0 Аякс и след 2:2 в първия мач вкъщи се класира на четвъртфинал. Така на четвъртфинал към този момент имаме шест тима: Байерн, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити, Ливърпул и Бенфика. Последните два ще се дефинират в сряда, оповестява " ".

Какво ще кажете за това?

От 1 април Франция ще субсидира с 0,15 евро всеки литър заредено гориво, с цел да помогне на водачите да се оправят с растящите цени. Това ще бъде тип отстъпка от цените по бензиностанциите в страната. Така всеки водач ще спести 9 евро при зареждане на 60-литров контейнер. Мярката ще се ползва за четири месеца. " Много хора нямат различен избор, с изключение на да вървят на работа с автомобил. Считаме, че поддръжката е нужна ", споделя френският финансов министър Брюно льо Мер, представен от.

Ето за какво питаме:



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР