Защо да изберем летния лагер?С настъпването на ваканцията идва и

...
Защо да изберем летния лагер?С настъпването на ваканцията идва и
Коментари Харесай

Децата подобряват английския си с помощта на летни лагери

Защо да изберем летния лагер?
С настъпването на ваканцията идва и по този начин предстоящото от децата време да се откъснат от натоварения градски живот, от учебния темп. Това очакване нормално е обвързвано с желанието за нови прeживявания, занимания и завършения. Понякога това е и началото на първата независима почивка, която е прелестна опция за детето да постави основата на качествата, които ще му дадат опция да построи убеденост в себе си.

Напоследък желани са летните лагери, съчетани с проучване на непознат език, защото те дават опция на учениците да го усъвършенстват незабелязано и прелестно, под формата на игри и занимания. Макар и летният лагер да е тип зелено учебно заведение, по своята същина той съчетава интензивностите навън с други умения и потребни действия.



Снимкa: Лъки Кидс
Предпочитана дестинация
Международният детски лагер с проучване на британски езикЛъки Кидс посреща всяка година дребните палавници в петзвездния апартхотел „ Лъки Банско СПА&Релакс “. Летният лагер е място на свободното другарство сред децата, което се редува с образование по британски език, игри, другарство с природата, занимания по ползи, и всичко това необременено от по този начин стресиращото оценяване на знанията. Тук децата сред 5 и 14 години могат да практикуват колоездене, езда, плуване. Особено вълнуващи и запаметяващи са екопоходите измежду неповторимата природа на Пирин, Рила и Родопите.



Снимкa: Лъки Кидс
Защо Лъки Кидс?
Удобствата и екстрите, които предлага комплексът, дават опция на малчуганите да се усещат доста добре, като в същото време построяват умения да се оправят сами с ежедневни действия. Под управлението и грижите на одобрени експерти и педагози в децата се усещат прелестно, а техните родители са спокойни, защото могат да получават противоположна информация за заниманията и проблемите им. Много от лагерниците избират да останат още една промяна, или да дойдат още веднъж.



Снимкa: Лъки Кидс
Учебна стратегия
Нека не забравяме, че събуждането на интереса, както и усвояването на непознат език, са като един подарък, който ще бъде от изгода през целия живот. От особена значимост при преподаването на непознат език са преподавателите. От тяхната подготвеност и подготовка, от техните способи, поддръжката и ентусиазъм, зависи мотивацията на учениците, желанието им да учат.

Преподавателският екип на Лъки Кидс е основал специфична стратегия на образование, която включва създаване на планова тематика с децата от всяка промяна на летния лагер. При четирите часа интерактивно образование по британски езикдецата благодарение на таблети, интерактивна дъска и профилиран програмен продукт се научават да употребяват електронните устройства с просветителна цел.

Под управлението на преподаватели с роден британски език по време на летния лагердецата сполучливо получават нови познания и умения, като цялото образование се организира под формата на игра. Така заниманието в никакъв случай не свършва, а и дребните групи от най-много 10 деца, в които са разпределени, им дават опция да изградят екип, да основат нови другарства. В програмата на летния лагер всички действия са изцяло безвредни и съобразени с възрастта на децата.



Снимкa: Лъки Кидс
Престоят в летния лагер
Несъмнено, методът на хранене по време на летния лагер е доста значим, изключително при подрастващите. Специалното меню дава отговор на всички условия за здравословно хранене на децата, като са избегнати нездравословните храни. За петкратното хранене е възложен избор на веганско, безглутеново и вегетарианско меню. При престоя си децата получават канген вода, а при походите в планината - бутилирана слабоминерализирана вода. Особено внимание се отделя на сигурността на лагерниците в Лъки Кидс. За дейностите отвън хотела постоянно е обезпечен благонадежден лицензиран превоз и наличие на здравно лице.



Снимкa: Лъки Кидс
Лагерната конюнктура
Причината доста от децата да пожелаят да удължат своя престой, или да дойдат още веднъж в летния лагер, се крие в разнообразието от действия, които предлага програмата, изключителните условия на хотелския комплекс, съчетани с прелестните естествени забележителности на Банско и покрайнините.

Незабравимите прекарвания в летния лагер способстват както за прочувственото израстване на децата, по този начин и за основаването на нови другарства, като не забравяме и несъмненото повишение на степента на владеенето на британски език.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР