Защитникът на Нюкасъл Киърън Трипиър удължи договора си с клуба

...
Защитникът на Нюкасъл Киърън Трипиър удължи договора си с клуба
Коментари Харесай

Киърън Трипиър удължи договора си с Нюкасъл

Защитникът на Нюкасъл Киърън Трипиър удължи контракта си с клуба до 2025 година. 32-годишният деец се показва ужасно откогато се причисли към " свраките " от Атлетико Мадрид през януари 2022 година и това е убедило шефовете на клуба да го обвържат за по-дълъг интервал. До момента той има 3 гола и 6 асистенции в 3 мача за клуба.

" Абсолютно благополучен съм, че удължих контракта си с клуба. Имам да насочва доста благодарности към мениджъра, събствениците, почитателите и моите съотборници. Още от първия миг всички ме накараха да се усещам добре тук и желая да оказа помощ на клуба да реализира велики неща. В момента се намираме в положителен интервал и не бих желал да бъда на никое място другаде ", съобщи Трипиър при подписването на контракта.

" Това е заслужена премия за сезона, който той прави. Той е необикновен, както на терена, по този начин и отвън него, показвайки същинско лидерско държание в сложните моменти когато дойде, а в този момент той поведе тима към чудесното му показване. Не мога да го похваля задоволително за всичко, което дава на клуба ", показа пък мениджърът Еди Хау.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР