Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф ще пропусне двубоя с

...
Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф ще пропусне двубоя с
Коментари Харесай

Линдельоф пропуска двубоя с Уест Хам по лични причини

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф ще пропусне дуела с Уест Хам в събота заради персонални аргументи. Той е получил позволение от мениджъра Ралф Рангник. Както е известно, домът на шведа бе обран в сряда, до момента в който той бе на терена в мача с Брентфорд, а брачната половинка и децата на футболиста са участвали на случая.

" Докато Виктор играеше в сряда, в дома ни в Манчестър нахлуха крадци. Аз бях сама вкъщи с двете ни деца. Добре, че успяхме да се скрием и да се заключим в една от стаите, преди те да влязат. Чувстваме се добре предвид на събитията, само че това бе много травматичен и плашещ миг за мен и децата. В момента сме в Швеция и ще прекараме малко време със фамилията си ", разкри брачната половинка на Линдельоф Мая.

Ралф Рангник призна, че бранителят няма да играе с Уест Хам, с цел да може да остане покрай фамилията си в този сложен миг.

" Проведох дълъг диалог с него по време на полета ни от Лондон, а и тази заран също говорихме двайсетина минути. Той ми изясни какво тъкмо се е случило и считам, че това е бил много травматичен миг, изключително за брачната половинка и 3-годишния му наследник. Той ми сподели, че сега има потребност да остане вкъщи с тях и не желае да ги оставя сами. Напълго го разбирам, защото и аз съм татко на две деца. Разбрахме се и той няма да тренира през днешния ден и няма да играе на следващия ден ", призна Рангник.

Така в стартовата единайсеторка против " Чуковете " се чака да се завърне капитанът Хари Магуайър, който да си партнира с Рафаел Варан в центъра на защитата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР