Защитникът на Лилестрьом Мелгалвис Андреасен беше порицан за непристойната си

...
Защитникът на Лилестрьом Мелгалвис Андреасен беше порицан за непристойната си
Коментари Харесай

Норвежки футболист си пъхна онази работа в купата

Защитникът на Лилестрьом Мелгалвис Андреасен беше охулен за непристойната си наслада след триумфа на неговия тим във финала за Купата на Норвегия през миналия уикенд. По време на празненството след триумфа над Сарпсборг 28-годишният футболист се съблече чисто гол и закри половия си орган с трофея.

“Да завоюваш купата явно е огромна работа и би трябвало да се отпразнува. Но се чака да го сториш по метод, с който да демонстрираш малко повече почитание към самия трофей”, разяснява шефът на Връзки с обществеността към локалната футболна федерация Ингве Хаавик.
#NorwegianCup: #Lillestrøm’s #Andreassen has no regrets over naked trophy celebrationhttps://t.co/dK8pLUDBDj
— NewsX (@NewsX) December 6, 2017

Самият Андреасен обаче въобще не се трогна от забележката. “Не разбирам хората, на които това не им харесва. Сега би трябвало да се оправдавам на краля ли? Вчера имах привилегията да му кажа “здрасти”, а през днешния ден може би би трябвало да му се извиня?”, отговори футболистът на Лилестрьом.

Той беше запитан и какво ли си е помислила баба му, виждайки това. “Не мисля, че го е видяла - съобщи Андреасен. - За наслада, тя няма интернет и не употребява обществените мрежи.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР