Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон отбеляза попадение в изключително подходящ

...
Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон отбеляза попадение в изключително подходящ
Коментари Харесай

Помощник треньорът на Исландия гледа изявите на звезда на Левски


Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон означи попадение в извънредно подобаващ миг. Той се разписа за първи път с екипа на " сините ", откакто се разписа в 41-вата минута във вратата на Верея през вчерашния ден. Това стана пред погледа на човек от щаба на националния тим на Исландия.

Вчера на трибуните беше асистент треньорът на скандинавците Хелги Колвидсон, който искаше да реши в каква форма е Ейолфсон преди международното състезание в Русия през лятото. Голът евентуално ще помогне на Холмар в борбата за място в състава на Исландия.

Иначе в защитата на Левски не липсват проблеми. Днес ще стане ясно какъв брой сериозна е контузията на Милош Цветкович. Сърбинът ще премине обстойни медицински прегледи, които ще покажат в какво положение е левият му гален, написа " Тема спорт ".

Десният бек се контузи през втората част на мача с Верея. След пробив по фланга той се строполи на земята и изкрещя от болежка.

От лекарския щаб на " сините " се надяват, че той е получил разбиране на мускул и има претоварване, само че не и нещо по-сериозно. В съблекалнята на сините на Милош са му бити инжекции. След това той си потегли от " Герена ", накуцвайки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР