Защитникът на Ботев (Пловдив)Самюел Супрайен говори пред клубната телевизия от

...
Защитникът на Ботев (Пловдив)Самюел Супрайен говори пред клубната телевизия от
Коментари Харесай

Супрайен разкри срещу кой нападател от efbet Лига изпитва най-големи трудности

Защитникът на Ботев (Пловдив)Самюел Супрайен приказва пред клубната телевизия от лагера в Дубай преди " канарчетата " да отлетят назад за България. Бранителят показа кой е неговият най-запомнящ се миг с жълто-черния екип и разкри против кой нападател от efbet Лига изпитва най-големи компликации.

" През тази една година доста неща се трансформираха. Направихме добър сезон с Валентич, като завършихме на трето място. Този сезон имаме доста нови неща като играчи и треньори, в този момент би трябвало да намерим непоклатимост и да приключим добре сезона.
 Неделев се включи с главната група в последната подготовка на Ботев (Пд) в Дубай Неделев се включи с главната група в последната подготовка на Ботев (Пд) в Дубай
Най-запомнящият се миг за мен беше против ЦСКА, когато победихме вкъщи и аз вкарах своя първи гол за Ботев. Когато играех в Италия, шампионатът беше повече физически и тактически. Във Франция футболът е повече техничен. Ако го съпоставим с българския, тук има микс от всичко, въпреки на по-ниско равнище. За мен има доста млади и положителни момчета, които би трябвало да се развиват и да стават все по-добри.

Помня атмосферата в Никозия, когато играхме с АПОЕЛ. За мен беше мъчно да играем по едно и също време в шампионата и квалификациите за Лига на конференциите, тъй като нямахме доста време да се възстановим от последния мач с Берое и първия с АПОЕЛ. Затова за мен беше значимо да намерим себе си и да представим Ботев почтено в лигата и Европа.

За мен най-хубавият нападател, против който играя в Ботев, е Ману. Той има доста качества, техничен е, а и с опита си е на доста високо равнище. В България тази година - нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон, той е добър. Новият нападател на ЦСКА 1948 Сердюк също ", съобщи Супрайен.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР