Защитникът на Байерн Мюнхен вероятно ще напусне германския шампион в

...
Защитникът на Байерн Мюнхен вероятно ще напусне германския шампион в
Коментари Харесай

Хави Мартинес иска ново предизвикателство след Байерн

Защитникът на Байерн Мюнхен евентуално ще напусне немския първенец в края на сезона, когато договорът му изтече, съобщи той. 32-годишният някогашен национал на Испания е при баварците от 2012 година, само че трябваше да напусне преди сезона, откакто загуби стартовото си място по време на петте трофеи през 2020 година

След диалози с треньора Мартинес реши да остане през този сезон, само че надали ще го направи след юни, като съобщи, че желае да се наслаждения на ново прекарване преди да постави завършек на кариерата си. " Не е моментът да обсъждаме какво ще се случи през юни 2021 година Всичко може да се случи. Имах страхотни години тук и ще забележим какво ме чака. Бих желал да опитам нещо ново, без значение къде, само че нещо ново, преди да завърша кариерата си.

В контракта се споделя, че това е последната година в Байерн. Щастлив съм, че съм тук в този момент и съм част от екипа и това е значимото ", съобщи Хави Мартинес. Испанецът се радваше на трофейно проклинание в Байерн, спечелвайки осем трофеи в Бундеслигата, две оценки в Шампионската лига, пет купи на Германия и Клубна международна купа.
Бундеслига 10 кръг, събота 5 декември  Байерн Мюнхен 19:30предстои  Република България Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР