Защитникът на Барселона Жорди Алба се сбогува с клуба, в

...
Защитникът на Барселона Жорди Алба се сбогува с клуба, в
Коментари Харесай

Жорди Алба: Напускам Барселона с високо вдигната глава

Защитникът на Барселона Жорди Алба се сбогува с клуба, в който прекара 11 години от кариерата си. На специфична гала той бе изпратен от президента Жоан Лапорта, от своите сегашни и някогашни съотборници, както и от доста свои фенове. В прощалната си тирада той съобщи, че си потегля благополучен и горделив от " Камп Ноу ".

" Първо желая да благодаря на почитателите. Казах го и на стадиона след мача (б.р. - против Майорка), само че ще го кажа още веднъж: това бе най-вълнуващият миг в моята кариера. Дори и в най-лудите си фантазии не съм си представял по-добро изпращане. Бях в Барселона като млад, само че по-късно отидох в Корнелия и това бяха две страхотни години. След това Валенсия ме притегли. Когато напуснах Барса, имах вяра в себе си, имах вяра, че мога да играя в Ла Лига, само че в никакъв случай не съм си представял, че мога да играя на такова равнище в Барселона ", призна Алба.

След това имаше тирада на Лапорта, в която той съобщи, че Алба вечно ще остане част от клуба, където постоянно е добре пристигнал.

" Оценявам думите на президента, тъй като доста неща са се говорили за мен. Радвам се, че той сподели това и доста го почитам. Щастлив съм и с високо вдигната глава. Беше време да си потегли. Напускам, само че го върша благополучен и горделив поради моето семейство и поради хората, които ме обичат ", сподели още Алба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР