Защитникът на Арсенал Бен Уайт напусна лагера на английския национален

...
Защитникът на Арсенал Бен Уайт напусна лагера на английския национален
Коментари Харесай

Защитник на Англия напусна лагера на трите лъва след скандал с треньор

Защитникът на Арсенал Бен Уайт напусна лагера на британския народен тим по футбол на Световното състезание в Катар поради спор с помощник-треньора Стив Холанд, оповестява Daily Star.

Скандалът сред Уайт и Холанд е зародил, откакто играчът е пристигнал на срещата на състава преди мача от груповата фаза против Съединени американски щати (0:0), без да знае значими данни за персоналната си статистика и не разучил предоставената му информация за съперника.

Уайт е бил неудовлетворен от подготвителния терен в Ал Уакра и е имал проблеми в връзката със съотборниците си. Пресслужбата на националния тим на Англия заяви, че 25-годишният футболист е напуснал националния тим по персонални аргументи и няма да се върне в тима до края на шампионата.

Уайт дебютира за Англия през 2021 година против Австрия и записа четири мача за островитяните. На Мондиал 2022 той по този начин и не влезе на терена.

На 10 декември албионците ще се срещнат защитаващия купата си Франция в четвъртфиналите на Световното състезание в Катар. Началото е в 21:00 часа.
 Дешан похвали Англия и Гарет Саутгейт
Дешан похвали Англия и Гарет Саутгейт

" Нямат видни недостатъци "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР