Защитникът на английския шампион Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, призна, че

...
Защитникът на английския шампион Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, призна, че
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Попаднахме в капан през този сезон

Защитникът на британския първенец Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, призна, че през актуалната акция не е на това не всеки път е на същото високо равнище, което беше предишния сезон, когато „ алените “ взеха купата. Това важи и за отбора като цяло.

„ През сезона до момента имаше интервали, в които усещах, че се оправям доста добре. Напоследък се пробвах да вляза в този същия темп. Сезонът е тежък и се надявам нещата да станат от единствено себе си. Доста мъчно е, само че нямам опрощение. Просто желая нещата за тима да се получават, а аз с положителни игри да оказвам помощ да печелим мачове. Това е задачата ми “, съобщи Александър-Арнолд в изявление за „ Sky Sports “.

„ Веднъж когато свикнеш да побеждаваш непрекъснато, което ние правехме през последните две години, приемаш това за нещо обикновено и очакваш да продължиш по този начин. Вероятно това е клопката, в който паднахме този сезон. Вярвахме, че тъй като сме задоволително положителни, нещо се случи и ще можем да осъществяваме гол от нищото. Това се получаваше през предишния сезон и в този преди него. Но в случай че се вгледаме в детайлите, ще забележим, че това не се е получавало, тъй като сме имали шанс. Ставаше, тъй като се трудехме крепко, правейки нужното до последната минута “, продължи бранителят.

„ Всеки отбор минава през такива интервали. Няма по какъв начин да очакваш победи във всеки един мач, изключително в състезание като Висшата лига. Не би било редно както ние да го чакаме от самите нас, по този начин и хората да го вършат. Да, желае ни се единствено да печелим, само че в главите си знаехме, че в даден миг този интервал ще пристигна. Но ние няма да стоим и да търсим извинения. Липсата на централни бранители не е опрощение, както не и това, че почитателите ги няма. Това важи и за останалите тимове “, сподели още Александър-Арнолд.

От 18:30 часа през днешния ден Ливърпул посреща Манчестър Сити в огромното дерби от 23-ия кръг на британската Висша лига. Двубоят можете да гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 .

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР