Защитник от Чили ще е следващото ново попълнение на ЦСКА.

...
Защитник от Чили ще е следващото ново попълнение на ЦСКА.
Коментари Харесай

ЦСКА преговаря с чилийски защитник?

Защитник от Чили ще е идващото ново попълнение на ЦСКА. " Червените " са в напреднали договаряния за десния бек на Универсидад Католика - Аарон Астудийо. 22-годишният футболист може да работи и като крило, написа " Спортал ".

Астудийо е роден във Венецуела и има двойно поданство. Той е младеж на Универсидад Католика, като дебютира за един от най-именитите клубове в Чили през 2020 година, само че скоро по-късно е пратен чартърен в Депортес Мелипия.

След завръщането си в Универсидад Католика бранителят рядко получаваше късмет, само че в края на сезона това се промени и той записа няколко мача като титуляр, в това число против бразилския гранд Фламенго в груповата фаза на Копа Либертадорес.
 Юрген Матей: Сигурен съм, че ще стартираме шампионата по-добре
Юрген Матей: Сигурен съм, че ще стартираме шампионата по-добре

Можем да се учим от тази среща, споделя той

Ако дойде на " Армията ", Астудийо ще се конкурира в дясната зона на отбраната с национала Иван Турицов и младия Асен Дончев. Тибо Вион също е краен бранител, само че при предходните треньори по-често беше употребен в ролята на отбранителен халф.

С възможното идване на Аарон Астудийо селекцията в ЦСКА няма да завърши. Саша Илич упорства за привличането на най-малко още двама нови футболисти, а в случай че Жорди Кайседо бъде продаден, ще би трябвало да се търси и негов заместител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР